COBLO. Bouwen doe je zo! | Gratis verzending binnen Nederland | Wordt binnen 3 dagen verzonden

Activiteitenkaarten

Naast heel erg leuk is COBLO ook educatief speelgoed. Laat je kind spelenderwijs leren door middel van de COBLO activiteitenkaarten. Bouw de cijfers na, maak sommen of schrijf je naam met de letters. 

Cijfers 1-10

Educatief speelgoed om het cijfer 1 mee te bouwenEducatief speelgoed om het cijfer 2 mee te bouwenEducatief magnetisch speelgoed om het cijfer 3 mee te bouwenEducatief magnetisch speelgoed om het cijfer 3 mee te bouwenEducatief speelgoed waarmee je met magnetische bouwblokken het cijfer 5 kan bouwenEducatief speelgoed waarmee je met magnetische bouwblokken het cijfer 6 kan makenEducatief speelgoed waarmee je met magnetische bouwblokken het cijfer 7 kan creeerenBouw het cijfer 8 met de magnetische bouwblokken van COBLOBouw het cijfer 9 met de magnetische bouwblokken van COBLOBouw het cijfer 0 met de magnetische bouwstenen van COBLO

Letters A-Z

Schrijf Aap met de magnetische bouwblokkenSchrijf Beer met de magnetische bouwblokken van COBLOMagnetisch bouwen met COBLO. Schrijf de C van Cel met de magnetische bouwstenen.Leer spelenderwijs leren met de magnetische bouwstenen van COBLO. Bouw de letter DLeer spelenderwijs leren met de magnetische bouwstenen van COBLO. Bouw de letter ELeer spelenderwijs leren met de magnetische bouwblokken van COBLO. Bouw de letter FCOBLO is educatief speelgoed. Met de magnetische bouwblokken bouw je makkelijk de letter GCOBLO is educatief speelgoed. Met de magnetische bouwstenen bouw je makkelijk de letter HCOBLO is educatief speelgoed. Met de magnetische blokken bouw je makkelijk de letter ISpelenderwijs leren met magnetisch speelgoed. Bouw de letter J met het magnetische kinderspeelgoedSpelenderwijs leren met magnetisch speelgoed. Bouw de letter K met het magnetische kinderspeelgoedEducatief speelgoed om letters mee te bouwen. Bouw de letter L met de magnetische blokkenEducatief speelgoed om letters mee te bouwen. Bouw de letter O met de magnetische stenen.Educatief speelgoed om letters mee te bouwen. Bouw de letter N met de magnetische bouwblokken.COBLO is constructiespeelgoed, maar ook educatief speelgoed. De magnetische bouwblokken zijn namelik perfect om letters mee te maken. Bouw zelf de O.COBLO is constructiespeelgoed, maar ook educatief speelgoed. De magnetische bouwblokken zijn namelik perfect om letters mee te maken. Bouw zelf de P en schrijf een woord in 3D.COBLO is constructiespeelgoed, maar ook educatief speelgoed. De magnetische bouwblokken zijn namelik perfect om letters mee te maken. Bouw zelf de R.Educatief speelgoed waarmee je makkelijk 3D letters mee kan bouwen. Bouw de letter R met de magnetische constructieblokken. Bouw je eigen naam met het constructiespeelgoed van COBLO. Educatief speelgoed om bijvoorbeeld de letter S te bouwen.Met COBLO magnetisch speelgoed kun je makkelijk letters maken zoals bijvoorbeeld de letter T. Bouw de letter U met de magnetische constructieblokken van COBLO.Bouw de letter V met de magnetische constructiestenen van COBLO.Het spelenderwijs leren van letters met de magnetische constructieblokken van COBLO. Bouw de letter W met het magnetische speelgoed.Leren met het magnetische speelgoed van COBLO. De magnetische bouwblokken lenen zich perfect om letters te schrijven, zoals bijvoorbeeld de X.Leren met het magnetische speelgoed van COBLO. De magnetische bouwblokken lenen zich perfect om letters en cijfers te schrijven, zoals bijvoorbeeld de YLeren met het magnetische speelgoed van COBLO. De magnetische bouwblokken lenen zich perfect om letters te schrijven, zoals bijvoorbeeld de Z.

COBLO. Leren doe je zo!   


COBLO activiteitenkaarten zijn mede ontwikkeld voor scholen. Geïnteresseerd in een download van de activiteitenkaarten of van de kaarten van COBLO voor School, benader ons via het contactformulier. 

Magnetisch bouwen met de magnetische bouwstenen van COBLO. Schrijf je eigen naam.