COBLO. Bouwen doe je zo! | Gratis verzending binnen Nederland | Levering binnen 3 dagen

Creatieve ideeën

Creatief met COBLO. Al eens gedacht aan een vaas van COBLO of COBLO als tafelkleed? Geen grapje, dit kan allemaal. Deel jouw creaties op Instagram met #coblo-blocks en verras ons.  

Met COBLO magnetisch speelgoed kun je heel creatief zijn. Bouw bijvoorbeeld vazen met de magnetisch bouwblokkenMet het magnetische speelgoed van COBLO kan iedereen zijn creativiteit kwijt. Bouw bijvoorbeeld een eigen spel met de magnetisch bouwblokkenMagnetische speelgoed waar je creatief mee kan zijn en eigen lampjes mee kan maken.
Hoe creatief ben jij met het magnetische speelgoed van COBLO. Bijvoorbeeld als een bedacht dat je een tafelkleed kan bouwen met de magnetische bouwblokkenNaast heel erg leuk is COBLO ook educatief speelgoed en erg leerzaam. Met de magnetisch bouwblokken kunnen je letters en cijfers bouwen maar ook somen maken.Met magnetisch speelgoed kun je heel creatief zijn. Gebruik de magnetische bouwblokken bijvoorbeeld als decoratie in je boom of plantMet de magnetische bouwblokken kun je gave kastelen bouwen, maar ook creatief tekenen. Potje dammen met de magnetische bouwblokken? Je kan eindeloos bouwen met het magnetische speelgoed, maar dus ook andere creativiteit verzinnenNaast heel erg leuk is COBLO ook educatief speelgoed. Leer bijvoorbeeld de kleuren kennen met behulp van de kleurrijke magnetische bouwblokkenJongens zijn gek op auto's. Bouw jouw eigen auto garages met de magnetische bouwstenen van coblo. Duurzaam speelgoed waar je zoveel mee kan bouwen en fantaseren. De magnetische bouwblokken van COBLO zijn super leuk om hoge torens mee te bouwen, maar ook al eens bedacht om met de magnetische stenen een ballon te bouwen?COBLO is magnetisch speelgoed om zoveel creaties mee te bouwen. Denk hierbij aan 3D, maar ook een 2D hart maken met de magnetische bouwstenen is super leuk.

 COBLO. Bouwen doe je zo!