COBLO. Bouwen doe je zo! | Gratis verzending binnen Nederland | Levering binnen 3 dagen

Over COBLO

COBLO is een Nederlands merk, opgericht in 2021 door Elzemiek, moeder van drie jonge kinderen. Zij woonde 4 jaar met haar gezin in Amerika en ontdekte daar hoeveel plezier kinderen met magnetische bouwblokken hebben en de veelzijdigheid van dit speelgoed op educatief gebied. Na terugkomst in Nederland zag zij het als een gemis dat dit speelgoed nog zo onbekend is in Nederland en besloot een eigen versie te ontwikkelen; mooie, veilige en sterke magneten met een uniek design. Haar kinderen (en hun vriendjes) zijn er gek op, dus er wordt thuis heel wat af "ge-COBLOd"!   

De naam COBLO

Benieuwd waar de naam vandaan komt? De naam is ontstaan vanuit de wens dat kinderen het makkelijk uit kunnen spreken en dat het tegelijk staat voor wat het is. De naam COBLO is afkomstig van de twee woorden "COnstructie BLOkken" 

Over Elzemiek

De oprichter van het magnetische speelgoed COBLO genaamd Elzemiek van Berkel

"Ruim 15 jaar werkte ik in marketing- en managementfuncties bij grote internationale bedrijven. Al een tijdje speelde ik met de gedachte om mijn marketingervaring op een ondernemende manier in te zetten. In 2017 ben ik met mijn gezin naar Amerika verhuisd en al snel kwam ik daar het kleurrijke magnetische speelgoed tegen op de school van onze jongste zoon. Ik zag het grote plezier dat hij met dit speelgoed had, net als zijn oudere broer en zus. Daarmee ontstond mijn idee voor COBLO. Mijn missie is om alle kinderen spelenderwijs te laten leren. 

 
COBLO is aan het groeien. COBLO is nu
 te koop op coblo.nl en op bol.com. In 2022 zullen we onze verkooppunten uitbreiden en ook beschikbaar komen bij andere (fysieke en online) winkels en zal daarnaast een samenwerking met scholen starten.  

Wil je met ons meegroeien? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor mogelijke samenwerkingen".

 

Elzemiek