COBLO. Bouwen doe je zo! | Gratis verzending binnen Nederland | Wordt binnen 3 dagen verzonden

Over onze producten

Open ended

Open ended speelgoed is educatief speelgoed zonder opgelegd spelpatroon wat het kind de ruimte geeft om zijn/ haar fantasie de vrije loop te laten gaan.

Open ended speelgoed is speelgoed zonder opgelegd spelpatroon wat het kind de ruimte geeft om zijn/ haar fantasie de vrije loop te laten gaan. Het prikkelt de creativiteit en verbeelding en groeit mee met het kind. In elke volgende levensfase kan het kind zijn of haar fantasie er op een nieuwe manier op los laten. Een simpel 2D COBLO-huis gebouwd door een jong kind verandert in een complex 3D COBLO-kasteel met meer details bij een ouder kind. Daarmee is het jarenlang interessant voor kinderen en erg duurzaam. COBLO zorgt voor oneindige creaties en daarmee voor eindeloos bouw- en speelplezier.

STEAM

STEAM speelgoed is uitdagend en educatief leerzaam speelgoed.

STEAM speelgoed is uitdagend en educatief leerzaam speelgoed. STEAM is een internationale term en staat voor Science (wetenschap), Technology (techniek), Engineering (bouwkunde) en Mathematics (wiskunde). Het duidt een specifieke groep binnen het educatieve speelgoed aan. Met STEAM-speelgoed maken kinderen op een speelse manier kennis met leerzame onderwerpen. Ze verrijken hun kennis op een leuke manier en hebben niet door dat ze aan het leren zijn. De ontwikkeling gaat hierdoor sneller en dieper. De natuurlijke ontwikkelkracht van kinderen is enorm. Voor COBLO educatieve opdrachten klik hier.  

Kwaliteit

COBLO heeft magnetische construciestenen met uniek design. COBLO is kwalitatief, duurzaam speelgoed.

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat COBLO een kwalitatief merk is. Veiligheid staat bij ons op nummer 1. Onze producten zijn gemaakt van veilig, EN-71 getest kunstof. Alle producten zijn CE gecertificeerd en voldoen aan de strenge Europese wet- en regelgeving. Er is gekozen voor een grotere en sterkere magneet om nog makkelijker en groter te kunnen bouwen. Het unieke design met reliëf zorgt ervoor dat de oppervlakte van de blokken na jarenlang gebruik nog steeds helder is. COBLO bevat kleine onderdelen (waaronder magneten) en daarom niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.