COBLO. Bouwen doe je zo! | Gratis verzending binnen Nederland | Levering binnen 3 dagen

Verzenden en retourneren

Werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis.

Tenzij we anders aangeven, leveren wij alle producten direct uit voorraad. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur dan versturen wij jouw bestelling nog diezelfde dag, waardoor je het waarschijnlijk de volgende dag al ontvangt, ook op zaterdag. Bestel je tussen vrijdag 15:00 uur en maandag 15:00 uur dan versturen wij jouw bestelling op maandag en ontvang je jouw bestelling waarschijnlijk op dinsdag. Helaas hebben wij geen invloed op de bezorgdienst en kunnen we dus geen garanties geven over het moment dat jij je pakket ontvangt.

Gratis verzending binnen Nederland

We versturen iedere bestelling binnen Nederland gratis! Naar België zijn de verzendkosten € 4,95. Wil je de bestelling naar een ander land sturen? Neem dan contact met ons op via info@coblo.nl

Hoe stuur ik een artikel retour?  

Het gebeurt. Je kijkt uit naar het pakketje wat je hebt besteld, maar je hebt je bedacht of een kindje heeft het al. Ongebruikte artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd.

Meld je retour aan via retouren@coblo.nl. Vermeld in je aanmelding en in het retourpakket je bestelnummer. Na aanmelding kan het artikel worden teruggestuurd naar:

COBLO BV
Postbus 2112
5260 CC Vught 
Nederland 

Een cadeaubon kan niet retour worden gestuurd en is niet in te wisselen voor geld. Als je een bestelling die is betaald met een cadeaubon retourneert, wordt het bedrag teruggestort op de cadeaubon.

Retourneren is voor eigen rekening en op eigen risico van de verzender.

Mijn artikel is beschadigd

Indien een artikel beschadigd is, laat het ons weten via een mailtje aan retouren@coblo.nl. Wij zorgen voor een passende oplossing. 

Terugbetaling

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer ontvang ik mijn geld terug? Je hebt een artikel retour gestuurd en je wacht op de terugbetaling. Zodra wij het artikel in goede staat hebben ontvangen boeken wij het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug.

Jouw wettelijke bedenktijd

Op grond van de wet heb je als consument (een natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf) het recht om jouw aankoop, zonder opgave van de reden, binnen 14 dagen nadat je het hebt ontvangen, te ontbinden. Dit is het herroepingsrecht, de wettelijke bedenktermijn.

Gedurende deze wettelijke bedenktermijn moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag de verpakking slechts openen en het product slechts gebruiken voor zover dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van producten na te gaan. Uitgangspunt hierbij is dat deze inspectie niet verder mag gaan dan dat je in een fysieke winkel zou doen. Als de inspectie verder gaat dan hiervoor beschreven, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.

Voor het retourproces op basis van het wettelijke herroepingsrecht, kun je het reguliere proces volgen zoals dat hierboven staat onder “Hoe stuur ik een artikel retour?”. 

Na de ontbinding heb je nog 14 dagen om het product terug te zenden. Vermeld in het retourpakket je bestelnummer. Reeds door jou betaalde bedragen zullen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, na ontbinding van de overeenkomst en het retour ontvangen van het product, worden terugbetaald op dezelfde wijze als de bestelling is betaald.

Let op: het terugsturen is voor eigen rekening van de klant.